Wedstrijdjudo

Home/Diensten/Wedstrijdjudo

Fijn thuis trainen met persoonlijke aandacht en een afwisselend programma

Onze laatste pijler is natuurlijk Judo. Na een mooie judocarrière ( Nederlands Kampioen) heeft Tom zich bekwaam gemaakt op het gebied van coaching en training. De Japanse judostijl waarbij aandacht is voor de zachte en harde weg is bij ons terug te zien in alle facetten bij het verzorgen van trainingen, judo-clinics en workshops.

Wij verzorgen diverse workshops die elke judoka of coach uitdaagt om jezelf te blijven verbeteren als judoka en als mens.

Of zoals Jigoro Kano (de grondlegger van Judo) het uitlegt;

“Judo is de weg naar het doeltreffendste gebruik van lichamelijke en geestelijke kracht. Door te oefenen in aanval en verdediging ontwikkelt het lichaam en de ziel. Daardoor wordt geestelijke inhoud een deel van je wezen. Op die manier is men in staat om zichzelf te vervolmaken en iets van waarde te zijn voor de wereld”

De mogelijkheden zijn divers; bijvoorbeeld van een inspirerende workshop “Japans Judo” of een complete uiteenzetting van ons Ne-Waza lesplan voor elke (wedstrijd)judoka tot een workshop coach de coach. Neem contact met ons op en vraag wat er voor jou mogelijk is.

Bij Tom en Binnie draait het altijd om persoonlijke aandacht of het nu gaat om hardlopen, fietsen of een judotraining op de mat.
Elke training is op die manier een uitdaging voor mij!

Guusje Steenhuis, Judoka - Vice Europees kampioen en Vice wereld kampioen