Mentale kracht

Home/Diensten/Mentale kracht

Verbeteren van jouw mentale weerbaarheid

Je kent ze vast wel,  die atleten die tijdens de training boven zichzelf kunnen uitstijgen, maar wanneer ze te maken krijgen met wedstrijdspanning onder de maat presteren. Hiermee wordt iedere keer weer aangetoond dat jij tijdens jouw sportcarrière naast je fysieke vaardigheden ook aandacht moet geven aan het verbeteren van jouw mentale weerbaarheid.

In ons programma gaan wij in zes trainingssessies de kracht van mentale weerbaarheid uitleggen en toepassen zodat jij als sporter dit tijdens trainingen en wedstrijden gaat herkennen en leert omgaan om onder druk te kunnen blijven presteren.

Aan de hand van ons werkmodel gaan wij samen aan de slag om te kijken naar je favoriete aandachtstijl en leren wij jou tijdens een training of wedstrijd je aandacht te blijven richten op wat belangrijk is. Tools zoals visualiseren, doelen stellen, energie management, aandacht controle, gedachten controle en actie reflectie zullen tijdens deze trainingen worden behandelt.

Tijdens deze sessies brengen we ook een bezoek aan een training of wedstrijd om de aangeleerde mentale vaardigheden te herkennen, toe te passen en te verbeteren. Tot slot zal in een eindgesprek een coachingsrapport worden overhandigd waarin voor jou een persoonlijk mentaal plan is uitgewerkt waar je ten alle tijden op terug kan vallen.

De trainingen worden thuis en op locatie verzorgt en zullen zowel in theorie als in de praktijk plaats vinden. In totaal gaat het om 6 trainingen van 90 minuten, inclusief eindgesprek en coachingsrapport.

Tarieven

Mentale Kracht

  • Cursus van 6 sessies van 90 minuten € 480,00
  • Losse sessie van  minuten € 90,00