Topsport begeleiding

Home/Diensten/Topsport begeleiding

Als topsporter ben je altijd op zoek naar dat wat jou verder kan brengen of beter kan maken

Individuele Topsportbegeleiding

Wij weten dat allerlei invloeden vanuit jezelf of buiten af, daarbij van belang zijn. In onze visie lees je terug dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met onze topsport begeleiding gaan wij, met die visie in ons achterhoofd, kijken hoe jij nog meer uit jouw carrière gaat halen. Door persoonlijke (coach)gesprekken, aanvullende trainingen (kracht, uithoudingsvermogen), sessies mentale kracht en advies over voeding gaan wij jou tools en vaardigheden meegeven waarmee jij je als topsporter gaat onderscheiden.

Onze deskundigheid en ervaring die wij de afgelopen vijfentwintig jaar met diverse topsporters hebben opgebouwd zullen wij ook voor jou of je team gaan inzetten.
Alles valt of staat bij persoonlijke aandacht en die ga je van ons krijgen.

Samen maken wij een persoonlijk trainingsplan waarbij wij met jou aan de slag gaan. Thuis of op locatie is ons programma een aanvulling op jouw huidige activiteiten. Hierbij kijken wij naar jouw persoonlijk ontwikkelplan en werken wij samen aan jouw gestelde doelen. Denk hierbij aan het verbeteren van kracht, snelheid, coördinatie uithoudingsvermogen, lenigheid of je Multi Skills.

Tarieven

Topsportbegeleiding

neem contact met ons op

Voedingsadvies

6 sessies van 30 min

€ 195,00

In de huidige tijd, waarin technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, bewegen kinderen een stuk minder. Dit terwijl buiten spelen op pleintjes, klimmen in bomen of voetballen op recreatieveldjes juist een belangrijke bijdrage hebben aan de bewegingsontwikkeling van kinderen. Door het gebrek aan beweegervaring blijven grondvormen van bewegen achter.
Daarbij komt dat meerdere studies hebben aangetoond dat het voor de (bewegings)ontwikkeling van een kind niet goed is om op jonge leeftijd maar voor één sport te trainen, ook wel vroeg specialiseren genoemd. De ontwikkeling van algemene motorische vaardigheden blijft namelijk achter als er maar een beperkt aantal bewegingsvormen wordt aangeboden.

BMO
De ontwikkeling van een beperkt beweegaanbod, ook op school, is al enige tijd gaande. Het is daarom belangrijk om hier op in te spelen tijdens het trainingsaanbod. Bij Vitesse krijgen de spelers ‘BMO’ aangeboden, wat staat voor Breed Motorische Ontwikkeling. Deze trainingen worden wekelijks aangeboden en ingevuld door Tom en Binnie. Denk hierbij aan grondvormen van bewegen, van judo tot bewegen op muziek. Bij de invulling van deze trainingen staat een grotere variatie in het beweegaanbod centraal voor de spelers van de onder- en middenbouw. Bij Vitesse geloven we er in dat betere bewegers, op latere leeftijd ook betere voetballers worden. Het in contact komen met een breed scala aan vormen van bewegen is daarom essentieel.

Tim Arends, Vitesse
Met het vrouwenijshockey Nederland Team werken we als team al een een tijdje keihard om fitter te worden met ondersteuning van Pronami Skills.
Nu kon mij voeding niet achterblijven. Met het voedingsadvies en ondersteuning van Binnie word ik bewuster van mijn voeding om zo te werken aan een gezond vetpercentage en daarnaast voldoende voedingstoffen binnen te krijgen om de energie te leveren die ik nodig heb
Nadia Zijlstra , Goalie team nl ijshockey