Voedings- en gewichtsadvies

“Bewegen is goed, meer bewegen is beter”

Voldoende bewegen verkleint het risico op hart- en vaatziekten,diabetes en depressiviteit. Koppel voldoende bewegen aan je voeding en je maakt een start om je leefstijl te veranderen.

Als voedingsconsulente en zowel docent Gezonde Leefstijl als Coach Fitness & Health aan het Cios in Arnhem, heb ik de kennis & ervaring om je bij die verandering te helpen.

Het doel van afvallen is een gezond gewicht behalen en behouden. Het is onmogelijk om in een hele korte tijd veel gewicht te verliezen.Je gaat daarom samen met mij doelen stellen op korte en op lange termijn waarbij we een gezond gewicht en een gezonde leefstijl voorop stellen. Ik zorg voor jouw bewustwording van gezonde voeding en gezonde leefstijl, waarbij ik je ook enthousiast maak om in beweging te komen! Dit allemaal op maat.

IMG_1485

Hoe ga ik te werk ? :

Het eerste gesprek van 30 min is de intake Deze intake is de basis voor het advies- en begeleidingsplan. We gaan het uitgebreid hebben over het ontstaan van je overgewicht, jouw voedings -en beweeggewoonten en je pogingen uit het verleden om gewicht te verliezen.

Na het intakegesprek volgt een onderzoek dat bestaat uit het meten van gewicht, lichaamslengte en de buikomvang. Hiermee bereken ik jouw BMI (Body-Mass-Index) . We spreken samen een streefgewicht af. Op basis van al deze gegevens maak ik een begeleidingsplan dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd.

Je krijgt daarin een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies mee. Het voedingsadvies gaat altijd uit van een gezonde basis voeding. Voeding die past bij jouw leefstijl en jouw wensen.

De begeleiding

Je krijgt van mij een goed en passend advies waarmee je aan de slag kunt.
Afhankelijk van jouw wensen kun je bijvoorbeeld elke twee of drie weken een afspraak maken voor het doornemen van de resultaten. We zullen dan bij elke afspraak weer wegen en meten.

Als het nodig is stellen we het persoonlijk advies of komen we samen tot een uitbreiding van het advies om het gewenste resultaat sneller te bereiken. Ook wanneer je het gewenste gewicht of de gewenste kledingmaat bereikt, kun je nog steeds “onder controle blijven om het nieuwe gewicht en de verbeterde eet gewoontes te handhaven.

Tarieven

Pakket A

Intake van 30 minuten Gratis

6 x bijeenkomst van 30 minuten € 185,00

Pakket B

Intake van 30 minuten Gratis

6 x bijeenkomst van 30 minuten  en een persoonlijk  beweegplan € 245,00

Pakket C (Gezinspakket)

Intake van 30 minuten Gratis

6 x bijeenkomst van 30 minute € 185,00

Met speciaal voor de kinderen een maand lang gratis sporten bij de training van Pronami Skills !

Afvaltraject Strippenkaart

alleen wegen 10x: € 150,00

Wil je heel graag afvallen of heb je vragen over gezonde voeding?Of wil je door zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen juist voorkomen dat je klachten krijgt? Maak een afspraak, dan kijken we samen op welke gebieden verbeteringen mogelijk zijn.

info@pronami.nl