Pronami zomer/winter stop

DSCF1169

Ook bieden wij trainingen aan op maat en op uw locatie.

 

Bij de start van het nieuwe seizoen of tijdens de winterstop hebben wij voor u, een op maat gemaakt programma ontwikkeld, die perfect aansluit bij uw sport.

De periodes  voor het wedstrijdseizoen en tijdens de winterstop zijn uitermate geschikt om in aanraking te komen met andere facetten van sport. Een cursus van 10 judotrainingen in een dojo zullen veel trainers en sporters toejuichen. Judo lijkt een individuele sport, maar je kunt pas echt goed trainen wanneer je met een groep bent. Je hebt elkaar nodig om beter te worden. Verder leer je om gebruik te maken van de kracht van de ander om zelf sterker te worden.

Elementen als houding, balans, flexibiliteit en weerbaarheid komen, zowel in het fysieke als het mentale deel, in de training aan bod. De ervaring leert dat groepen sporters dit ervaren als een frisse invulling van dit deel van het seizoen en het draagt ook nog bij aan bij het verminderen van blessures i.v.m. het afwisselende trainingsprogramma.

Voor deze cursus of andere op maat gemaakte trainingen kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een belevenis waar uw sporters nog lang over zullen napraten.